Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Jouw stage bij Promen begint hier

Stages bij Promen

Promen is een groot bedrijf. Wij hebben de volgende bedrijfsonderdelen: schoon, groen, catering en logistiek. Bij elk bedrijfsonderdeel kun je stage lopen. Op elke afdeling hebben we praktijkopleiders die gecertificeerd zijn om jouw stage te begeleiden!

Erkend leerbedrijf

Promen is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je tijdens je stage praktijkcertificaten kunt behalen. De vaardigheden die je daarbij leert sluiten naadloos aan op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Zo wordt de kans dat je direct na je stage een baan krijgt wel heel erg groot!

Promen is aangesloten bij het landelijke Boris-project. Het Boris-project doet er alles aan om jeugdwerkeloosheid terug te dringen. Dat doen ze door werken en leren aan elkaar te koppelen. Promen werkt samen met het Goudse ID-college aan een opleidingstraject dat werken en leren combineert. Zo strijden we tegen jeugdwerkeloosheid!

Ook voor MBO en HBO

Zit je op het HBO of het MBO? Dan zijn we ook op zoek naar jou! Solliciteer dan op één van de uitdagende functies als stagiair bij Promen!

Heb je interesse?

Aanmelden voor een stageplek kan via het inschrijfformulier op deze website. Daarna mag jij misschien wel bij ons op intakegesprek komen voor een geweldige stage!

Stappen binnen dit sollicitatietraject

 • Stap 1:

  Schrijf je in

 • Stap 2:

  Promen neemt contact met je op

 • Stap 3:

  Kennismakingsgesprek met Mandy of Jacobien

 • Stap 4:

  We zoeken een mooie stageplek voor je

 • Stap 5:

  Je gaat aan de slag

Een leuke en leerzame stage vind je bij Promen!

Wie kom je tegen?

Mandy

Jobcoach

Jacobien

Jobcoach

Promen werkt samen met:

Click to listen highlighted text!