Jouw stage bij Promen begint hier

Stages bij Promen

Promen is een groot bedrijf. Bij elk bedrijfsonderdeel kun je stage lopen. Op elke afdeling hebben we praktijkopleiders die gecertificeerd zijn om jouw stage te begeleiden! Zo hebben we praktijkopleiders op het gebied van: schoon, groen, catering en logistiek. Promen is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je tijdens je stage  praktijkcertificaten kunt behalen. De vaardigheden die je daarbij leert sluiten naadloos aan op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Zo wordt de kans dat je direct na je stage een baan krijgt wel heel erg groot!

Promen is aangesloten bij het landelijke Boris-project. Het Boris-project doet er alles aan om jeugdwerkeloosheid terug te dringen. Dat doen ze door werken en leren aan elkaar te koppelen. Promen werkt samen met het Goudse ID-college aan een opleidingstraject dat werken en leren combineert. Zo strijden we tegen jeugdwerkeloosheid!

Zit je op het HBO of het MBO? Dan zijn we ook op zoek naar jou! Solliciteer dan op een van de uitdagende functies als stagiair bij Promen!

Aanmelden voor een stageplek kan via het inschrijfformulier op deze website. Daarna mag jij misschien wel bij ons op intakegesprek komen voor een geweldige stage!

Stappen binnen dit sollicitatie traject

 • Stap 1:

  Schrijf je in

 • Stap 2:

  Promen neemt contact met je op

 • Stap 3:

  Kennismakingsgesprek met Tatjana of Mieke

 • Stap 4:

  We zoeken een mooie stageplek voor je

 • Stap 5:

  Je gaat aan de slag

Een leuke en leerzame stage vind je bij Promen!

Jouw toekomstige trajectbegeleider

Tatjana zal je gaan begeleiden tijdens jouw stageperiode!

Tatjana

Fatima – Stagiair

Tijdens mijn stage bij Promen leer ik ontzettend veel. Ik mag veel doen, het werk is leuk en de collega’s zijn gezellig. Een topstage!

Promen werkt samen met: